Végre kiderül minden részlet a nagycsaládosok autóvásárlási támogatásáról

lodgy
Vágólapra másolva!
Részletes tájékoztatást ad a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) jövő hétvégén.
Vágólapra másolva!
A Dacia Lodgy, mint a legolcsóbb új hétszemélyes autó a támogatással már kevesebb mint 2 millió forintért megvehető lesz Forrás: Dacia

A nagycsaládosok autóvásárlási támogatásának részleteiről lehet tájékozódni a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) programján, amelyet április 27-28-án a budapesti Vasúttörténeti Parkban rendeznek meg.

A július 1-étől - a legalább három gyereket nevelő családok által új, legalább hétszemélyes személyautóra - igénybe vehető 2,5 millió forintos támogatással kapcsolatban sok részlet van, amelyet ismerni kell. Az egyesület szeretne lehetőséget kínálni a családoknak, hogy egy helyen, kulturális programmal összekötve kapjanak ezekről tájékoztatást – mondta Kardosné Gyurkó Katalin, a NOE elnöke csütörtökön az M1 csatornán.

Ismertette, a programon autókereskedések, kedvező hitelt kínáló cégek és kérdésekre válaszoló tanácsadók vesznek részt, az érdeklődők pedig megnézhetik és ki is próbálhatják a kormányzati támogatás által támasztott feltételeknek megfelelő autókat.

A részvétel regisztrációhoz kötött, amelyet a noe.hu honlapon lehet megtenni.