Kiszivárgott képen a legújabb Suzuki

Jimny
Vágólapra másolva!
A Jimny utóda is szögletes, dobozszerű karosszériát kapott.
Vágólapra másolva!
Forrás: Carscoops

Egy belső Suzuki prezentációról szivárogtak ki az új Jimny képei, amelyeken jól látszik, hogy a tervezők nem akartak elszakadni a klasszikusan terepjárós, szögletes formáktól. Olyan, mintha egy mosásban összement Mercedes G-osztályt látnánk.

Forrás: Carscoops

A kis japán terepjáró jól felszerelt változatait többtónusú fényezéssel, alufelnikkel és speciális hűtőmaszkkal lehet majd személyre szabni, a képek alapján a variációk száma rengeteg lehet.

Forrás: Carscoops

Az egyszerű, funkcionális műszerfalon látszik, hogy az új Swift kormányát és érintőképernyőjét kapta meg a Jimny is, de a műszaki alapok nem valószínű, hogy egyezni fognak, mivel a terepjárót jó eséllyel masszív létraalvázra építik majd, és a felezős Allgrip Pro összkerékhajtást sem hagyják ki belőle.

Forrás: Carscoops

A motorkínálat viszont a Swift motorjait tartalmazhatja, vélhetően az egyliteres, háromhengeres turbómotor és az 1,2-es szívó négyhengeres is elérhető lesz.

Forrás: Carscoops

Az újdonság világpremierjét nagy valószínűséggel az októberi Tokiói Autószalonon tartja majd a Suzuki, mivel azt már korábban bejelentették, hogy a szeptemberi Frankfurti Autószalonon a Swift Sportról rántják majd le a leplet.