Szeptemberben ismét Volkswagen-találkozó a Hungaroringen

Vágólapra másolva!
Lesz léghűtéses hippifalu, autós szépségverseny és kaszkadőrshow is.
Vágólapra másolva!
Forrás: Balazs Meresz - Mereszfoto.Hu

Pontosan egy hónap múlva, szeptember 23-án rendezi meg a Volkswagen a hatodik márkatalálkozóját a Hungaroringen. A különböző típusok idén is külön szekcióban kapnak helyet, így a Passat, a Scirocco és Corrado, a Jetta, Bora és Vento, valamint a Polo tulajdonosok egy-egy csokorban parkolnak, különböző helyszíneken.

Forrás: Kaiser Erika

A Transporterek és Bogarak az összes többi léghűtéses és haszonjármű modellel a Hippifaluban gyülekeznek, ahol ismét kint alhatnak a vállalkozó kedvűek. A nagyszínpad előtti Paddock rész pedig továbbra is kizárólag a Golf generációkról szól, itt az autós szakemberekből álló zsűri által kiválasztott 300 autó sorakozik majd.

Forrás: Balazs Meresz - Mereszfoto.Hu

A korábban megszokott programok mellett több újdonsággal készülnek a szervezők, és ezúttal is garantált, hogy sok ezer izgalmas oldtimer, youngtimer és tuning Volkswagen lepi el a mogyoródi versenypályát, mellettük pedig számos gyári különlegesség is látható lesz a nap során.

Forrás: Balazs Meresz - Mereszfoto.Hu

Új programmal jön a Volkswagen Driving Experience csapata, akik a nap során többször látványos műsorral szórakoztatják a közönséget. Napközben számtalan gyermek és női programmal készülnek a szervezők, késő délután pedig koncert zárja a szombatot. Ezt követően pedig ismét lesz autó átadás, a legszerencsésebb résztvevő ugyanis egy jó állapotú hatos Golffal mehet haza.

A 600 forintos belépővel látogatható rendezvényről bővebb információ ezen a honlapon és a rendezvény Facebook oldalán olvasható.