A franciák csináltak egy Q7-est, és nem is rossz!

ds 7 crossback
Vágólapra másolva!
A PSA-konszern prémiumként pozicionált márkája, a DS bemutatta új SUV-ját, a DS 7 Crossbacket.
Vágólapra másolva!

A DS egy ideje már nem kicicomázott Citroëneket jelent, a PSA-konszern önálló prémiummárkaként forgalmazza. Nagy dobásnak szánják a Genfben bemutatkozó nagy SUV-t, a DS 7 Crossbacket, nem véletlenül emlékeztet már a névadásával is az Audi Q7-re.

Forrás: DS

A franciák mindent bevetettek: az utastérben két hatalmas, 12 colos színes kijelzőt helyeztek el, az egyiket a kormány mögött, ezen jelenik meg a navigáció is. A második kijelző a középkonzolon található, és szinte teljesen testre szabható.

Forrás: DS

Ugyanígy a vásárlók tetszése szerint alakítható ki az utastér, többféle belső hangulat közül lehet választani. A DS 7 Crossback a márka saját hibrid hajtásláncával, az E-Tense névre keresztelt rendszerrel is kapható lesz, ez 200 lóerős benzinmotorból, illetve két, egyenként 109 lóerős villanymotorból áll. Az együttes teljesítmény 300 lóerő, a váltó nyolcfokozatú automata.

Forrás: DS

A hibriden kívül összesen ötféle Euro 6-os motorral is kapható lesz az SUV, ebből három benzines (THP 225, THP 190 és PureTech 130), kettő dízel (BlueHDi 130, BlueHDi 180). Az autó 4,57 méter hosszú, 1,89 méter széles és 1,62 méter magas, Franciaországban és Kínában gyártják majd.

Forrás: DS