Iszonyúan látványos belsőt terveztek az új Land Roverhez

range rover velar
Vágólapra másolva!
Lerántották a leplet a Land Rover új modelljéről, amellyel a Range Rover Evoque és a Range Rover Sport közötti lyukat tömik be.
Vágólapra másolva!

A Range Rover Velar ennek megfelelően olcsóbb a Sportnál, de drágább az Evoque-nál, méretben is éppen közéjük esik. Az újdonság kisebb a BMW X6-osnál, de nagyobb az X4-esnél, vagyis a Land Rovernek elég világos elképzelései vannak azzal kapcsolatban, hogy kiknek szánta az autót.

Forrás: Land Rover

Külsőre nem hozott túl sok meglepetést az új Range Rover, a belsejével annál inkább odatették magukat a dizájnerek. A kormány kissé bumfordi ugyan, de a középkonzol színes kijelzői egyedülállóak.

Forrás: Land Rover

A rendszer külön nevet kapott (Touch Pro Duo), négymagos processzor és 60 GB-os SSD-meghajtó is dolgozik benne. Megtartottak három fizikai gombot is a könnyebb kezelhetőség érdekében.

Forrás: Land Rover

A Land Rover nagyon büszke arra, hogy a Matrix-Laser fantázianevű LED-es fényszórók 550 méterre is képesek elvilágítani. Európában 250 lóerős, kétliteres turbós, illetve 380 lóerős, háromliteres V6-os benzinessel, illetve több dízellel (180–300 LE, 2.0-3.0 V6) lesz kapható a Velar.

Forrás: Land Rover