Kész csoda, hogy ez a Toyota még működőképes maradt

Unbelieavable! Only in Pakistan
Vágólapra másolva!
Az alábbi videót látva valószínűleg elégedetten dőlnek hátra a Toyota-tulajdonosok, és azt gondolhatják magukban: igen, pont ezért bíztam meg ebben a márkában. Ez a szanaszét tört Corolla is újabb bizonyíték arra, hogy a japán autógyártó termékei majdhogynem elpusztíthatatlanok.
Vágólapra másolva!

Egyszer már a Top Gear is bebizonyította, hogy egy Toyotát nem egyszerű kivégezni. Clarksonék egy Hilux pickupot felgyújtottak, elsüllyesztettek, feltettek egy felrobbantásra váró ház tetejére, ütköztek vele és ledobták a magasból is, de ezek ellenére is mindig be lehetett indítani a megpróbáltatások után.

Talán a videón látható pakisztáni sofőr is látta az autós show-műsor ezen részeit, és ezért gondolta azt, hogy jó ötlet a totálkáros Corollájával részt venni a közúti forgalomban. Szerencsétlen autó egy hatalmas balesetet élhetett túl, mivel egyetlen ép karosszériaeleme sincs, sőt, a bal hátsó kerekén még a gumi is lerongyolódott.

Az üvegek vagy pókhálósan repedtek, vagy hiányoznak, a sofőr valószínűleg nem sokat lát ki a törött szélvédőn. Még szerencse, hogy Pakisztánban a bal oldali közlekedés van érvényben, mert a férfi be sem tudott volna ülni a tető horpadása miatt a bal első ülésre.