Máris van egy híve a fix szupertraffipaxnak

Ben Stiller Zoolander 2 Fiat 500X
Vágólapra másolva!
Ben Stiller és egy Fiat 500X főszereplésével reklám készült egy piros lámpán való áthajtást megörökítő kameráról. Most még mosolygunk az ötleten, de hamarosan nálunk is éles üzemre vált a 365 darab fix traffipax, és egy részük ilyen típusú szabálysértést is meg tud örökíteni.  
Vágólapra másolva!

Új kampányt indítottak a Zoolander 2. című filmhez, amely február 12-én kerül az amerikai mozikba. A most elkészült mozireklámban nem csupán a filmen és a főszereplőn, Ben Stilleren van a hangsúly, hanem a Fiat 500X szabadidőautó is kiemelt szerepet kap.

Forrás: Fiat Chrysler Automobiles

A jelenetben Ben egy sárga 500X-szel érkezik a kereszteződéshez, ám nem várja meg a zöldet, hanem áthajt a piroson, amit egy kamera rögtön le is fényképez. Ez annyira megtetszik neki, hogy újra és újra megismétli a szabálysértést, amíg ki nem érkezik a járőr. Végül együtt nézegetik az elkészült sztárfotókat, immár a rendőrőrsön.

A reklámot január 11-e óta játsszák a tévécsatornákon, és a YouTube-on is elérhető. Az ötlet a filmet készítő Paramount Pictures és a Fiat Chrysler Automobiles együttműködéséből született, magát a reklámot pedig a Trailer Park és a Tesla & Partners ügynökségek készítették. Nem tudjuk, hogy Amerikán kívül is láthatjuk-e majd, de a filmet biztosan vetítik a mozikban, nálunk március 17-től.