Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Meglepetés várta a ladás nehézfiúkat

lada orosz
Vágólapra másolva!
Hagyományosan konfliktusokat szül, amikor elfogy egy-egy sáv, és be kell sorolni. Ilyenkor előkerülnek a pofátlankadók, az őket csak azért sem beengedők, aztán meg eljön a bosszú ideje.
Vágólapra másolva!

Mondanunk sem kell, a helyszín Oroszország, a kamerás autó egyenesen halad, a jobb sáv viszont egy idő után elfogy, és szokás szerint sokan előrehajtanak rajta - ami nem tilos, sőt, javítja a forgalom áramlását. Ilyenkor a cipzárelv szerint célszerű beengedni a besorolókat, de senki sem kötelezhető rá, sőt, sokan ezt mérhetetlen pofátlanságnak tartják, miután többet vesztegelnek a zsúfolt sávjukban.

A baj akkor kezdődik, amikor a besoroló nem hajlandó várni arra, amíg a következő vagy az utáni autós beengedi, hanem gyorsítással és tolakodással megoldja a problémát. Ez esetben is a sáv közben elfogy, a Lada vezetője viszont nem tágít, furakodik, egy pillanatra össze is érnek.

Végül a kamerás kocsi mögé sorol be, de egy pillanattal később már balról előzve bevág elé, és befékez, össze is koccannak. Két nem túl bizalomgerjesztő alak száll ki a kocsiból, a sofőr már előre látja a bunyót, és rutinosan a gázspray után nyúl. Ezután a ladásokat azonnal kiüti, legközelebb talán meggondolják, mikor reklamáljanak jogtalanul.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről