Akcióban a világ legbénább útonállói

animGIF
Two Thieves Fail In Their Attempt To Hijack Cars
Vágólapra másolva!
Vannak helyek a világon, ahol még az autó sem nyújt teljes biztonságot a bűnözőktől, mert bárki könnyen fegyveres rablás áldozatává válhat. Feltéve, ha kellően határozottak és elszántak az elkövetők, különben kabaré lesz a vége.
Vágólapra másolva!

Félelmetes akcióként kellett volna indulnia, de végül egészen röhejes jelenetet rögzített egy brazil városban a kamera. Két férfi egy autópálya-felhajtónál úgy döntött, pénzt és egyéb értékeket szerez magának, mégpedig fegyverrel. A zseniális terv azonban nem jött össze nekik, holott Rio de Janeiro, Salvador, Belo Horizonte és Sao Paulo bizonyos negyedeiben egyáltalán nem számítanak ritkának az efféle rablások.

Csakhogy a videó főszereplői hiába rohangáltak a sávok között, az autósok kikerülték őket, a végén már majdnem a helyi busz ütötte el őket. Hiába villogtatták kezükben a pisztolyt, senki sem ijedt meg tőlük - volt olyan, aki még csak nem is lassított, a rablóknak kellett elugraniuk előle. A burleszkbe illő próbálkozások után belátták, hogy nincs szerencséjük, és inkább kereket oldottak, bár a térfigyelő kamera felvételével valószínűleg nem számoltak.