Az első autósiskola, ami Porschét használ

a csaj vicces arcot vág
Vágólapra másolva!
Egészséges vizsgadrukk mindenkiben van, amikor a forgalmi vizsgájára készül. A hangulatot azonban tovább is lehet fokoztni, például ha a megszokott kocsi helyett egy 350 lóerős Porsche sportkocsival kell bizonyítani a biztos előtt.
Vágólapra másolva!

Alaposan meglepődtek azok a francia fiatalok, akiket a forgalmi vizsga napján azzal fogadott az oktató, hogy a megszokott helyett egy másik autóval kell vezetniük. Már a parkolóban álló 350 lóerős Porsche 911 Carrera 4 látványa is sokkoló volt nekik, de ami utána jött, az az igazán mókás. Az olajszintet persze elöl akarták ellenőrizni, de ott ugye nincs is motor. Aztán a baloldalra helyezett indítókulcsot se találták, és csodálkoztak a kuplungpedál hiányán is, főleg, amikor megtudták, hogy a váltó duplakuplungos PDK automata.

Menet közben az erős bokszermotor és harapós fék miatt bakkecske módjára bólogattak a kocsival, az egyik lány egy óvatlan gázadásra meg is táncoltatta az autó fenekét egy körforgalomban. Természetesen a parkolás és emelkedőn elindulás is okozott néhány izzasztó pillanatot, mivel nehezen kezelték a váltó előválasztó karját. Persze a videó végén kiderül, hogy valójában csak egy kandi kamerás marketingakcióról volt szó, és nem valódi vizsgáról.