Gumiégetéssel kínoztak egy iPhone 6s-t

Vágólapra másolva!
Amióta piacra került, semmilyen szempontból nem kímélik az új iPhone-t. Legtöbben persze az okostelefonos funkcióit tesztelik, mások szétszedik, hogy a javíthatóságát vizsgálják, és persze az őrült töréstesztek végtelen tárházát sem kerülheti el.
Vágólapra másolva!

Furcsa dolog, de bizonyos emberek szeretnek drága dolgokat tönkretenni. Első látszatra értelmetlen rombolásnak tűnik az egész, de gyakorlati haszna is van az okostelefonok töréstesztjeinek. Maguk a gyártók is végeznek ilyeneket, bár a laborkörülmények nem szimulálják tökéletesen a valós eseteket. Egy ideje pedig új őrület hódít a tehetősek között: töréstesztek helyett válogatott kínzásoknak vetik alá a legújabb csúcstelefonokat.

Az ukrán YouTube-sztár,Tech Rex most azt találta ki, hogy gumiégetést fognak végezni a kijelzőn. Szereztek egy 50 köbcentis Ducati mini versenyrobogót és készítettek egy platformot a művelethez. A telefont behelyezték az előre kialakított keretbe, aztán kezdődhetett a műsor. A végeredmény meglepetést hozott, ugyanis az iPhone túlélte a tesztet. Bár a gumi ráégett az edzett üvegből készített előlapra, a kijelző bekapcsolt és működőképes maradt.