Autóval is lehet biliárdozni

elszabadul a cső
Vágólapra másolva!
Vannak olyan esetek, amire lehetetlen felkészüni. Ilyen az, amikor az építőmunkások véletlenül kiütik a sofőr alól az autót. 
Vágólapra másolva!

Egy békés országúti poroszkálásnak indult az alábbi felvétel, a szokásos orosz havas télben, de tiszta aszfalton, még csak gyorsan se hajt senki. A szembejövő oldalon egy teherautóról óriási gumicsöveket pakol le a markoló, de a műveletbe hiba csúszik.

Bizonyára a rögzítéssel volt a baj, de a cső kiszabadul a helyéről, és pontosan derékszögben kizuhan az útra. Eközben a fedélzeti kamerás autó előtt haladó terepjáró épp ott halad el, a cső pedig alaposan oldalba vágja a kocsit, mintha egy dákó lenne, az autó pedig a biliárdgolyó.

Kivételesen szerencse, hogy egy villanyoszlop megfogja a peches autót, mivel enélkül lecsúszott volna az útról, akár fel is borulhatott volna. Maguk a munkások is kissé lassan reagálnak a dologra, a cső pedig immár hosszirányba fordulva szépen át is gurul az úton, még a kamerás autó is majdnem bajba kerül, de aztán idejében lehúzódik előle. A cső elszabadulásakor csak centiken múlott, hogy nem a szembejövő furgont csapta meg, amiből súlyosabb baleset is kialakulhatott volna.