Ebben a balesetben mindenki újjászületett

Spectacular accident GIF
Spectacular accident GIF
Vágólapra másolva!
Pár percen belül két balesetet is rögzített egy ipari kamera, a súlyosabb a második volt, amelyben a rendőrautó tetejére esett egy Toyota.
Vágólapra másolva!

Hihetetlen felvételt rögzítettek egy vidéki mellékút kereszteződésében lévő ipari kamerák Lengyelországban. A helyi buszjáratról leszálló utas elég meggondolatlanul a busz előtt szeretett volna átjuni a túloldalra, de a járművet épp kikerülő Renault Clio elütötte őt. Szerencsére az eset nem nagy sebességgel történt, a gyalogos a saját lábán bicegett el az út szélére. Ezután érkeztek a rendőrök, hogy helyszíneljenek a baleset kapcsán. Ám ami ezután történt, arra senki sem számított.

Egy nagy sebességgel érkező Toyota Corolla későn vette észre az egyébként bekapcsolt villogókkal az úton álló rendőrautót. Keresztbefordulva az út melleti árokba esett, ahonnan felrepülve és a levegőben átfordulva pontosan a rendőrautóra zuhant, majd az oldalára borulva fejezte be a manővert. Szerencsére a rendőrségi kombiból hárman szálltak ki épségben, mi több, a Corolla sofőrje is felbukkant, a bal hátsó ajtón keresztül, láthatóan komoly sérülések nélkül. Az biztos, hogy alaposan elbeszélgettek vele az eset után a hivatalos személyek.