Jobbkormányos autóval ment szembe a forgalommal

szembeszél
Vágólapra másolva!
Majdnem tömegkarambolt okozott Mallorcán egy angol autós, aki rossz irányból ment fel a sztrádára, és kétségbeesetten próbálta menteni a helyzetet. 
Vágólapra másolva!

Valószínűleg életében először utazhatott autóval külföldre egy 55 éves hölgy, és fatális hibát követett el. Mallorca szigetén ugyanis jobb oldali közlekedés van, a Nissan Almerát vezető nő pedig pont az ellentétes oldalon próbált meg előrejutni. A szerencsétlenkedésére ennél rosszabb helyet nem is választhatott volna, hiszen nem máshol ment szembe a forgalommal, mint a várost körülvevő forgalmas autóúton.

A felvételt két, a dugóban haladó autós készítette, jól hallható, ahogy megdöbbenve figyelik az eseményeket. Az igazán drámai rész csak akkor jött, amikor a nő, későn felismerve a rossz helyzetet, bepánikolt, és mindenáron el akart jutni valameddig. Elindult az alagút kijáratához, ahol kis híján tömegkarambolt okozott. Így sem úszta meg baleset nélkül, egy BMW orrát sikerült eltalálnia. Az eset után komoly büntetést kapott, de nem vonták be a jogosítványát.