A BMW megcsinálta a világ legnagyobb plakátját

BMW plakát
Vágólapra másolva!
A Frankfurt am Main repülőtér futópályája mellé helyezett 30 ezer négyzetméteres reklám az új 7-est népszerűsíti.
Vágólapra másolva!

206 méter hosszú és 146 méter széles: a BMW leleplezte a világ valaha készült legnagyobb reklámplakátját, ezzel megkezdődött az új 7-es világméretű reklámkampánya. Az óriásplakátot a szintén hatalmas Frankfurt am Main repülőtér északnyugati leszállópályájának közvetlen közelében állították fel, így a világ 9. legforgalmasabb légikikötőjének utasai és a most is zajló Frankfurti Autószalon látogatói már a repülőn ülve láthatják.

Forrás: BMW

A több mint 30 ezer négyzetméternyi felületű óriásplakát azon túl, hogy a világ legnagyobb reklámplakátja, új korszakot nyit a reklámkampányok területén. A kezdeményezést a BMW Németország számos területi és nemzetközi hatósággal szorosan együttműködve, helyi szervezetek és megannyi ember segítségével váltotta valóra.

A száz különálló egységből álló plakátot a Frankfurti Nemzetközi Repülőtér kifutópályáinak szomszédságában szerelték össze,

egy vadonatúj, innovatív technológia alkalmazásával, amelynek köszönhetően a hatalmas reklámplakát az erős széllökéseknek is ellenáll, miközben sem az állat-, sem pedig a növényvilágban nem tesz kárt.