Íme, a legdrágább eladásra hirdetett autó Magyarországon

Vágólapra másolva!
Vannak bizonyos autók, amelyek használtan még többet is érnek, mint amikor kihozták őket a szalonból. Na persze az sem baj, ha csak néhány hasonló létezik belőle a világon.
Vágólapra másolva!

Meghökkentő dolgokra bukkanhat az ember, ha kicsit jobban elmerül a legnagyobb hazai használt autós hirdetési portálon. Aki igazán maximalista, az a kínálat legfelső régiójában durva járműveket láthat. Közülük is kiemelkedik a jelenlegi legdrágább autó, amit megvásárolhatunk. Ez pedig nem más, mint egy Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse, ami a szupersportautó újabbik kiadása.

Forrás: hasznaltauto.hu

Ebben már 1200 lóerőt teljesít a W16-os motor, a gyorsulás 100-ra 2,6 másodpercet vesz igénybe, a száguldás pedig 431-nél ér véget. Talán kevésbé lényeges, de a végsebességnél olyan nagy a fogyasztás, a több mint 100 literes tank tartalma pedig 15 perc alatt elfogy.

Az eladásra kínált Veyron kéttónusú bordó-barna fényezéssel, belül pedig teljes bőrbe varrt bordó-narancs enteriőrrel vár minket. A konkrét példány 2013 szeptemberében készült, és csupán 1950 kilométert futott. az ára pedig potom 1 milliárd 291 millió forint. A hirdetés szövege szerint magyar okmányokkal kínálják, de valószínűbb, hogy külföldi a kocsi, és az árat honosítással együtt értik - erre utal a cégprofil leírása is.