Öreg Volvóból próbált Mustangot faragni

Vágólapra másolva!
Valószínűleg senki sem érti, mire jó, ha valaki két, alapvetően eltérő járműből próbál egyet csinálni, mert a végeredmény szinte garantáltan rosszabb lesz, mint külön-külön.
Vágólapra másolva!

A Volvo S70R klasszikus, szögletes dizájnját sokan kedvelik, akárcsak a Ford Mustang Shelby dögös kupé formáját. Nos, egy angol autószerelő úgy gondolta, hogy ez a két világ remekül megfér egymás mellett. Mivel már rendelkezett egy 1997-es évjáratú S70 R-rel, úgy döntött, hogy Shelby Mustangot farag belőle.

Forrás: Carscoops

A végeredmény sokkoló látvány, az orr-rész még majdnem stimmel is, de a többire nehezen találni szavakat. Oldalt Ferrari-hatást keltő állégbeömlők is feltűnnek a szélesített kerékjáratok és a küszöbtoldat mellett, a legdurvább azonban a kocsi fara.

Forrás: Carscoops

A szögletes Volvo csomagtérajtóra operált vékony, fényvisszaverő csíklámpák és a szörnyű hátsó lökhárító pusztító együttest alkotnak.

Forrás: Ebay

Az ajtók kinyitása után viszont már egy teljesen szokványos Volvo beltér fogad, repdezett bőrülésekkel és szétfoszló kormánnyal.

Forrás: Carscoops

Egyedül a 18 colos króm felnik mondhatók normális látványnak, de az összképen nem sokat javítanak. A leírás alapján közel 7000 fontot (kb. 3 millió forint) költött a Volvóra a gazdája, hogy így nézzen ki.

Forrás: Carscoops

A Volvo-Shelby hibridet jelenleg az Ebay-en árulják, a licitálás jelenleg 940 fontnál (kb. 414 ezer forint) tart.