Garázsnak is használható az autós terrárium

Gazebox garázs
Vágólapra másolva!
A Gazebox nevű olasz találmány megvédi az autót az időjárás viszontagságaitól, és még látványos dísze is a kertnek.
Vágólapra másolva!

Még a nemrég bemutatott kínai csodagarázsnál is látványosabb az olasz mobil garázs, amely olyan, mint egy átlátszó, gigantikus, térbeli legyező. A pár csavarral rögzíthető, acélkeretes szerkezet törhetetlen polikarbonát lapokon át engedi be a fényt a garázsba, amelyek az UV sugarakat kiszűrik.

Forrás: Gazebox

Nem kötelező átlátszóként rendelni a Gazeboxot, polikarbonát helyett lehet fa, alumínium, szénszál-hatású, és kő-hatású betéteket is rendelni, amelyek már eltakarják az autót az avatatlan tekintetek elől.

Hogy ne legyen elviselhetetlen forróság bent, az elemek találkozásánál szellőzőnyílásokat alakítottak ki, így a levegő folyamatosan képes keringeni. Felül alumínium panelek verik vissza a napsugarakat, de felárért ide akár napelemeket is be lehet építeni, amelyek áramot termelnek.

Forrás: Gazebox

Az autós terrárium egyéb trükkökre is képes: kívánságra a gyártó automatikus mozgató mechanizmust, vagy akár különböző színű LED-es hangulatvilágítást is beépít, a színek között távirányítással lehet váltani, hogy a szomszéd még irigyebb legyen. Igény szerint légelszívással, klímával, riasztóval, jég- és esőszenzorral és porszívóval is felszerelik a garázst.