Csepelen van II. János Pál kabrió Polskija

retropartyzánok
Vágólapra másolva!
És még jó néhány gyönyörű veteránautó a büszke tulajdonosaikkal, akik attól rettegnek, hogy haláluk után az asszony annyiért adja el az autót, amennyit mondtak neki, hogy belekerült. Ingyenes program a rossz időre.
Vágólapra másolva!

Vasárnap délutánig látogatható a második Retropartyzánok nevű kiállítás a csepeli Orion Parkban, ahol a ’60-as, ’70-es és ’80-as évek magyar gépjárműparkját és közlekedését lehet testközelből megnézni és végigtapogatni. A nonprofit rendezvény némileg kilóg a veterános kiállítások sorából, ugyanis lelkesedésből szervezik, ezért belépőt sem kell fizetni.

Ahogy az előző évben, úgy idén is a Veterán Zsiguli Egyesület a főszervező, de kiállított autók között ott van szinte a teljes hajdani KGST kínálat, a Zaporozsectől kezdve a Moszkvicsokig, de kivonult a Klasszikus Olasz Autók Klubja is. Ha van autómániás gyerek a családban, tökéletes időtöltés erre a borongós hétvégére.


Nyitva tartás: szombat 9-20 óráig, vasárnap 9-16 óráig. Pontos cím: Csepel, Orion Park, Plútó utca 24. szám. További részletek itt.