Házon belül kapott két ellenfelet a Porsche 911

Porsche gts
Vágólapra másolva!
A német sportautógyár a gyárilag megpiszkált Cayman és Boxster GTS-sel tovább csökkentette a rést a belépőmodelljei és a 911-es között.
Vágólapra másolva!
A középmotoros Boxster már eddig is az egyik legjobb élményautója volt a Porschénak, a GTS kivitel már csak hab a tortán Forrás: Porsche

A Panamera a Cayenne GTS (Gran Turismo Sport) kivitelek után a Boxster-Cayman párosból is lesz egy-egy gyárilag tuningolt változat. Ez 15 lóerős pluszt és 10 newtonméterrel több nyomatékot jelent az eddig csúcsot jelentő S változatokhoz képest, ami a Boxster GTS esetében 330, míg a Cayman GTS-nél 340 lóerő.

Cayman GTS már nagyok vadászterületére tévedt, de még így is jóval olcsóbb egy 911-esnél Forrás: Porsche

Az alapfelszereltség része egy sereg sportos extra, ilyen például a Sport Chrono csomag, vagy az alcantara huzattal bevont kagylóülések és sportkormány. Kívülről az új lökhárítókról és a fekete feliratokról lehet majd felismerni a GTS változatokat. A Boxster GTS németországi indulóára 70 ezer euró, míg a Cayman GTS-ért 73 700 eurót kérnek adókkal együtt, de természetesen ezt még könnyedén feljebb lehet tornázni a hosszú extralista átböngészésével.

Alapból hatsebességes kéziváltó jár, a villámgyors PDK automata továbbra is feláras Forrás: Porsche