Vágólapra másolva!
A Vizivvel nem lenne amúgy nagy baj, csak a négy kerek lámpa sok rajta.
Vágólapra másolva!

Nem tud leszállni Viziv névre keresztelt SUV-tanulmányáról a Subaru, amelynek első változata éppen a tavalyi Genfi Autószalonon debütált. Azóta egyszer frissítettek a dizájnon, az átalakított Viziv tavaly novemberben a Tokiói Autószalonon mutatkozott be, most pedig itt a harmadik verzió.

Forrás: Subaru

A Subaru valójában csak apró változtatásokat hajtott végre az ajtón, a szokatlan négyajtós kialakítás is maradt: az első ajtók felfelé, a hátsók hátrafelé csusszanva nyílnak. A 4,4 méter hosszú autó utasterét teljesen átalakították, lehetséges sorozatgyártáshoz nincs sok köze, de legalább jól néz ki.

Forrás: Subaru

Nagy vonalakban a külső vállalható lenne, de az autó elején és hátulján látható két-két, kerek LED-es lámpa kicsit talán már sok, egy Subarutól legalábbis mindenképp. A hajtáslánc új fejlesztésű hibrid, 1,6 literes dízelmotor kapcsolódik három villanymotorhoz és CVT fokozatmentes váltóhoz.

Forrás: Subaru

A villanymotorok közül egy elöl található, ez a dízellel közösen az első kerekeket hajtja, a két másik, független motor a hátsó tengelyt mozgatja. Az energiát lítium-ion akkumulátor biztosítja.