Megtalálták a lopott Fiestát a facebookozók

Fotózz Fekete Ford Fiestát, lopott Ford Fiesta keresése a Facebookon
Vágólapra másolva!
Szinte pillanatok alatt meglett az a fekete Ford Fiesta, amelyet még kedden loptak el. A tulajdonosok a Facebookon hirdettek autóvadász játékot, szerda délután megtalálták a kocsit.
Vágólapra másolva!

Hatalmas sikert aratott a facebookos Fotózz Fekete Ford Fiestát kezdeményezés, amellyel a tulajdonosok keddre virradóra, Budapestről eltűnt Ford Fiestájukat szerették volna megtalálni. Szerencséjük volt, szinte pillanatok alatt, szerda délutánra meglett az autó, ráadásul a tetthelytől néhány utcányira. Igaz, a belsejét szétkapták, és minden mozdíthatót elvittek belőle.

A játékban eredetileg százezer forintot ajánlottak fel annak, aki megtalálja a Fiestát, de úgy tudjuk, hogy a becsületes megtaláló nem tart igényt az összegre. Fiával sétált, amikor kiszúrta az autót, a megtalálás öröme és nem a pénz miatt értesítette a tulajdonosokat. A játék viszont folytatódik, így aki a legtöbb fekete Fiestát fotózza csütörtök estig, húszezer forintot nyerhet.

A keresésben az autóvadászok is résztvettek, és az akció tárgyát képező Fiestát ugyan nem, de egy másikat megtaláltak, így most két tulajdonos is örülhet.