Magyar nőtől veszik a legtöbb Bugattit

bugatti krizsán anita
Vágólapra másolva!
A Magyarországon született Krizsán Anita a Jack Barclay luxusautó-kereskedés sztárja. Tavaly tizenegy darab Bugatti Veyront adott el.
Vágólapra másolva!

Magyar értékesítőt ünnepel a Jack Barclay luxusautó-kereskedés és a sikereiről beszámoló Daily Mail című napilap. A 39 esztendős Krizsán Anita csak tavaly 13 millió font értékben értékesített Bugatti Veyronokat, majdnem minden hónapban eladott egy darabot (összesen 11 szuperautó kulcsát adta át). Hogy ez mit is jelent, ahhoz csak egy adalék: a legtöbb értékesítő boldog, ha évi két-három darab Veyronra talál vevőt.

Krizsán Anita sikereinek híre a Bugatti központjába is eljutott. A márkát jelenleg vezető Wolfgang Schreiber személyesen az értékesítőnek címzett karácsonyi üdvözlőlappal köszönte meg munkáját, jelezve egyúttal, hogy teljesítményét "új mércének" tekintik a cégnél. Krizsán ügyfelei szinte kizárólag közel-keletiek és oroszok, munkája rengeteg utazással is jár, mert a kulcsot minden esetben személyesen adja át a vevőnek az autó kiszállításakor.

Krizsán céges autója egyébként egy kevésbé fényűző dízel Volkswagen Golf. Nagyon kedveli, illik az életviteléhez, de nem mondana nemet, ha megajándékoznák egy Bugattival.