Kamu Ferrarival reklámozzák az új Halálos iramban filmet

ferrari fxx
Vágólapra másolva!
A hatodik rész előzetesében sok európai kocsi tűnik fel, de a Ferrari FXX csak egy olcsó replika.
Vágólapra másolva!

Már a hatodik résznél tart a Fast & Furious széria, az új epizódban csak az autók cserélődtek le, a szereplőgárda nagyrészt a régi. Vin Dieselhez, Michelle Rodriguezhez és Paul Walkerhez az ötödik rész után ismét csatlakozott A skorpiókirályból ismert izomkolosszus, Dwayne Johnson.

Egyik szereplő sem tartozik az Oscar gálák legtöbbet díjazott művészei közé, az autók valószínűleg most is lejátsszák majd őket a vászonról. Mivel nagyrészt Nagy Britanniában és a Kanári-szigeteken forgatták az új részeket, rengeteg európai kocsi tűnik majd fel a vásznon: például az Alfa Romeo Giulietta, a klasszikus "piskóta" Ford Escort, a BMW M3, a Land Rover Defender, a rendőrök pedig az Opel (Vauxhall) Astrákkal üldözik a bűnözőket. Sajnos az előzetesben látható legjobb európai kocsi, a Ferrari FXX (a 12. másodpercnél látható) csak egy olcsó replika, ami a fényszórók helyéből, a karosszéria kialakításából és a felnikből derül ki.

Forrás: [origo]

Az amerikai autókat a Dodge Charger és az óriási hátsó szárnyáról felismerhető 1970-es Plymouth Superbird képviseli a filmben, a japánokat pedig egy két keréken mutatványozó Subaru Impreza STI. A különleges trükkfelvételek kedvelői a lapos, borítószerkezettel ellátott csővázas épített kocsi és a tank feltűnésének örülhetnek.