Szexfülkékbe terelik az utcasarkokról a svájci autósokat

Vágólapra másolva!
Zürichben emberi körülményeket teremtenek a prostitúcióhoz. A döntően autóval érkező ügyfelek miatt harminc biztonságos fülkét húznak fel városszerte.
Vágólapra másolva!

Zürichben biztonságosabbá teszik a prostitúciót a szolgáltatók és az ügyfelek számára egyaránt. A svájci város úgy döntött, hogy hivatalos szexfülkékben ad teret az eddig jobbára sötét parkolókban lezavart autós akcióknak, amivel valóban mindenki jól jár.

Körülbelül harminc szexfülkét építenek fel a városban, a minőségi szolgáltatásról parkolóhely, pánikgombok és egy ugrásra kész, veszély esetén azonnal beavatkozó biztonsági őr gondoskodik. A fülkékben csak teljesen egészséges nők dolgozhatnak, ezt papírokkal kell igazolniuk, egészségbiztosítást kell kötniük, illetve 40 frankos regisztrációs díj fizetésére kötelezettek. A szexfülkék használata további napi 5 frankba kerül.

A prostitúció minden más formáját szigorúan tiltják ezentúl Zürichben. A város illetékese szerint a nőknek is jók a szexfülkék, nem kell utazással pazarolni az idejüket, így több kuncsftra jut idejük egy nap. Ez "jobb üzleti modellt jelent az utcán álldogálásnál."