Cliós arcot vasalnak a Renault Fluence-ra

renault fluence
Vágólapra másolva!
Alapos frissítésen esik át a Renault Fluence, a szedán az új Clióra emlékeztet. Megjelenik egy új, 115 lóerős benzinmotor.
Vágólapra másolva!

A nemrég bemutatott új Clio arculati elemei máris megjelennek egy újabb modellen. A Renault a Fluence szedánt dolgozza át a kisautón felbukkant stíluselemek segítségével, az autóra szinte rá sem lehet ismerni a ráncfelvarrás után.

Lecserélik a fényszórókat, a hűtőrácsot és a lökhárítót, a ködlámpák körül LED-es nappali fények jelennek meg. Új burákat kapnak a hátsó lámpák, a felnik is felfrissülnek. Alaposan átalakul az utastér is, minden verzióba digitális műszerfal kerül, a jobban felszerelt verziók érintőképernyős navigációt is kapnak.

Új motorként megjelenik egy 115 lóerős 1,6-os benzines (a jelenlegi 110 lóerős), amelyhez X-Tronic fokozatmentes automata váltó kapcsolódik. Ezzel a kombinációval 6,4 liter/100 km-re esik a Fluence átlagfogyasztása. Egyes piacokon az 1,6-os, 130 lóerős dízellel is rendelhető lesz a Fluence, amely jövőre érkezik az európai piacok többségére.