Terepruhát kapott a Skoda Superb

skoda superb outdoor
Vágólapra másolva!
Már a legnagyobb Skodából is rendelhető Outdoor kivitel, a terepjárós kiegészítőket kizárólag a kombihoz kínálják a csehek. A célcsoport az aktív életet élő középosztály.
Vágólapra másolva!

Forrás: Skoda

A Skoda Superb külsejét az Audi Allroad és a Volvo XC70 mintájára alakították át, vagyis nagy, fényezetlen műanyag elemekkel rakták körbe a karosszériát, ami nem csak a karcoktól véd, hanem robusztusabb, karakteresebb megjelenést is biztosít a nagy kombinak.

Nagyobb lett az alsó, trapéz alakú légbeömlő az első lökhárítóban, a ködlámpák kerekek lettek, hátul pedig ezüst diffúzor-utánzat díszíti a lökhárítót. Bár a sajtóanyag nem említi, a két fotó alapján valószínűleg a futóművet is megemelik pár centiméterrel, és talán alsó védőlemez is rendelhető. Persze ettől még nem lesz terepjáró a közel öt méteres kombiból, de a telekhez vezető földúttal talán könnyebben megbirkózik majd.

Forrás: Skoda

Az Outdoor felszereltséget első- és összkerék-meghajtású Superb kombikhoz is meg lehet majd vásárolni, csak az a feltétel, hogy az adott autó ne az ültetett futóműves, takarékosságra hangolt Greenline kivitel legyen.