Vágólapra másolva!
60 éves tulajdonosa a német autópályán próbálta ki a vadonatúj sportlimuzin csúcssebességét, majd amikor ki akart kerülni egy autót, felborult és végigbukfencezett a pályán. A balesetet az unokája és a kutyája is túlélte.
Vágólapra másolva!

Forrás: MotorAuthority

A kedd esti órákban történt súlyos baleset nem segít a német autósoknak abban, hogy megtartsák az autópályák felszabadított szakaszait. Ezt szerette volna kihasználni egy vadonatúj BMW M5-ös 60 éves tulajdonosa, aki a szervizben vélhetően kiüttette autójából a gyári 250 km/h-ás korlátozást. 300 km/h körüli sebességgel hajtott, amikor az előtte levő kocsi sávot váltott, és amikor ki akarta kerülni, megcsúszott, elveszítette uralmát az autó fölött, az elválasztónak csapódott és több alkalommal is megpördült a tengelye körül, végigbukfencezett az aszfalton, végül a füvön állt meg.

Forrás: MotorAuthority

Az autóban vele volt egy 20 éves utas (valószínűleg az unokája) és a kutyája is, mindannyian komoly sérülések nélkül élték túl a szörnyű balesetet. A 30 milliós sportlimuzin rommá tört, több alkatrésze, futóműve, kereke több méterre repült a roncstól. A család egyébként a márka nagy rajongója, az öregurat két fia egy M6-os és egy M3-as BMW-vel kísérte, ők segítettek eloltani a motortérben keletkező tüzet. Miután ilyen szerencsésen átvészelték a Cobra 11-be illő karambolt, biztosan továbbra is kitartanak a bajor sportmodellek mellett.