Majdnem öt köbméteres raktér a hétüléses Renault Kangoo-ban

Vágólapra másolva!
Bemutatkozott a Renault Kangoo hétüléses változata. Csak 1,5 literes dízelmotorral kapható az egyterű, amelynek tengelytávja több mint három méter.
Vágólapra másolva!

Még praktikusabb változatot készített a Kangoo-ból a Renault, a Grand előtaggal ellátott modellbe hét ülést szerelnek. A leghátsó két szék teljesen kiszerelhető, ha nincs rájuk szükség.

A hétüléses verzió kedvéért 3081 milliméteresre nyújtották a tengelytávot, ez a kivitel eddig csak kisáruszállítóként volt elérhető. Kiszerelt harmadik és lehajtott második üléssorral 4,6 köbméteres rakteret kínál a Grand Kangoo, amennyiben az első utasülés is lehajtott állapotba kerül, 2,9 méter hosszú tárgyakat is lehet szállítani az autóval.

Csak 1,5 literes dízelmotorral kapható az újdonság áprilistól, piactól függően kizárólag 110 vagy 90 lóerős változatban is. Az erősebb modell legnagyobb nyomatéka 240 Nm, 100 km/órás tempóra 13 másodperc alatt gyorsul, átlagfogyasztása 5,5 liter hatfokozatú kézi váltóval. A Grand Kangoo alapfelszerelésként kínál klímát, könyöktámaszos tárolóegységet, valamint fény- és esőszenzort.