Vágólapra másolva!
A Jaguar történetének második kombija sportos külsőt kapott, de méretei csak átlagosak. Csak turbódízel motorokkal lehet kapni.
Vágólapra másolva!

Forrás: [origo]

Genfben a Jaguar XF kombi verzióját is bemutatták, amellyel a Jaguar az Audi A6 Avant, a BMW 5 Touring, és a Mercedes-Benz E osztály T modell vásárlói közül szeretne elcsábítani minél többet. Az angoloknak ez a második kombi modelljük.

Az XF kombi tengelytávja ugyanakkora, mint a szedáné, de a hátsó fejtér az eltérő tetőkialakítás miatt 48 mm-rel nőtt. Az autó csomagtartója 550 literes, ami az ülések ledöntésével 1675 literre növelhető. Ezzel egy hajszállal kisebb, mint az 5-ös BMW csomagtartója, de jóval kisebb, mint a kategória első Mercedes-Benzé (695 liter).

Forrás: [origo]

Stílusos megoldás, hogy a hátsó ajtóknál az oszlopok fekete betétet kaptak, így úgy néznek ki, mintha egészen oldalra elhúzódna a szélvédő. A kombi kizárólag dízelmotorokkal szerelt, vagy a 2,2 literes, négyhengeres, vagy a háromliteres V6-os motor dolgozik benne. Utóbbi a legerősebb, duplaturbós kivitelben kerül bele, így 275 lóerős.