David Guetta színre lépett a Genfi Autószalonon

Vágólapra másolva!
A francia sztár DJ váratlanul megjelent a Renault-nál. Kiderült, hogy Guettával vezeti be a Renault a Twizy-t az európai piacra.
Vágólapra másolva!

Forrás: Geneva Motor Show

Épp a Nissan standról írom ezeket a sorokat, mellettem kezdődött el a Renault sajtótájékoztatója kerek kétórás késéssel. Hiába, a francia lazaság Svájcban is működik. Annyit láttam a kivetítőn, hogy egy panda-jelmezes táncos táncolt egy bundás ördögnek öltözött lánnyal, aztán csatlakozott hozzájuk Zorro, végül meg David Guetta és egy nő, akit csak Cathy-nek hívnak, utóbbiról megtudtam, hogy a felesége.

Forrás: Geneva Motor Show

Mellesleg begördült két Twizy is mögéjük, ami az évtized legmókásabb autója, pici, ajtó nélküli és elektromos, azonnal adhatnának egyet. Keresztben is lehet parkolni vele, mert csak 2,3 méter hosszú, és 1,2 méter széles.

Forrás: Geneva Motor Show

Végsebessége 75 km/óra, 3,5 óra alatt lehet feltölteni, amivel 100 kilométert megy. Kétszemélyes, ajtaja nincs, de teteje, légzsákja és biztonsági öve van. Ideális városi autó, csak ne kerülne bő kétmillió forintba.

Forrás: Geneva Motor Show

Ez az egyetlen sajtótájékoztató, amely nem angolul, hanem franciául megy, ezért egy kukkot sem értek belőle. Charlos Ghosn Renault-vezér, a világ legkarizmatikusabb autóipari vezetőinek egyike a végén fotózkodik a sztár DJ-párossal az autócskák előtt.

Forrás: Geneva Motor Show
Ghosn, Guetta, Cathy

Bejelentették, hogy Guetta lett a Twizy-kampány arca, amelynek azt a nevet adták, hogy "Dugd be a pozitív energiába". Lesz, szám, klip, turné, reklám, tehát minden, a zenélő 3D-s pszichedelikus autóversenyes játékot itt már ki is lehet próbálni. Guetta Genfben nem zenél, csak mosolyog, jó ez így.

Forrás: [origo]