Feltuningolt autókkal, motorokkal és tetoválókkal lesz tele a Hungexpo

Vágólapra másolva!
Az évek óta egyre zsugorodó Budapest Motor fesztivál mellett idén is több kiállítás tartanak péntektől a Hungexpón: lesz autótuning, -hifi és tetováló kiállítás is. Nyerjen jegyeket a rendezvényre!
Vágólapra másolva!

Egy jeggyel öt rendezvényt is meg lehet majd nézni március 30. és április 1. között a kőbányai Hungexpón: ekkor tartják a Budapest Motorfesztivált, a Carstyling.hu Tuning Show, az Épített Autók és Motorok találkozóját, a Gymkhana Országos Bajnokság első idei versenyét, és a Budapest Tattoo Expót. Az öt rendezvény a Hungexpo négy pavilonjában és a pavilonokat övező szabad területeken zajlik összesen közel 85 000 négyzetméteren.

Nem újdonság, hogy különböző kiállítások egymással párhuzamosan futnak a Hungexpón, a hazai motorpiaccal évek óta együtt zsugorodó Budapest Motorfesztivál mellett évek óta több kiállítást is tartanak, de idén szerencsére, nem kishajók, repülőgépek, bringák és vadászfelszerelések lesznek a motorok mellett, hanem átépített és feltuningolt autók, ráadásul nem is akármilyenek. A hetedik Carstyling.hu Tuning Show keretei között minden eddiginél nagyobb létszámmal, immáron 11 ország több mint 150 csúcskategóriás tuning autóját látja vendégül a rendezvény, de lesznek épített motorok is.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Nézze meg a 2011-es Tuning Show-ról készült képeinket!

A kültéren a tavalyi Tuning Show-n útjára indult új sportág - a gyorsulási-, a szlalom verseny és a drift látványos elegyének - idei első országos bajnoki futama, a Gymkhana Országos Bajnokság, továbbá drift- és streetfighter bemutatók műsorok várják a közönséget.

A rendezvényre 10 darab belépőt sorsoltunk ki azok között, akik helyesen megírták, hogy az idei hanyadik Tuning Show-t rendezik (hetedik).

A nyertesek:

Könczey Béla
Farkas Ildikó
Kovács Tamás
Tóth Mónika
Dicső Lóránt
Gulyás Erika
Szabó Roland
Böhm Terézia
Szórágy Gábor
Mostoha Jenő