Megújulnak a Citroën családi teherautói

Vágólapra másolva!
Majdnem egy generációváltást kibírt változtatások nélkül a franciák két családi autóként is népszerű kishaszonjárműve, a Berlingo és a Jumpy. Idén mindkét modell kisebb változtatáson esik át.
Vágólapra másolva!

Forrás: Citroen

Éppen csak annyira nyúlnak hozzá a Berlingóhoz és a Jumpyhoz, amennyire nagyon muszáj volt. Megváltoznak a lökhárítók, a Berlingo fényszórója alá LED-es nappali menetfény kerül és mindkét autó hűtőrácsa megváltozik, ezzel együtt megkapják az új formájú emblémát is.

Forrás: Citroen

A Berlingóhoz frissebb felniket és egy Black Pack nevű csomagot is lehet rendelni, ami fekete bevonatot jelent a lökhárítón, az oldalvédő csíkon, a megújult tükrökön és a hátsó rendszámtáblatartón. Belül szokás szerint új színeket és jobb minőségű anyagokat kapnak a Citroën dobozautói.

Forrás: Citroen

A jelenleg elérhető motorváltozatok maradnak, de a Jumpy műszakilag is megújul. Károsanyag-kibocsátását sikerült csökkenteni az aljára erősített légterelő panelekkel és az akkumulátor áramfelvételét szabályozó elektronikával, ezen kívül megkapja a Grip Control nevű ESP programkapcsolót is, amivel megváltoztatható a menetstabilizáló hangolása. A megújult változatok áprilisban kerülnek a kereskedésekbe.

Forrás: Citroen