Húsz példányban készül a matt fekete BMW M3

Vágólapra másolva!
Csütörtöktől telefonon lehet igényelni a különleges amerikai kivitelt. A BMW csak tizenkilencet ad el a négymillió forintos felárral kínált M3-asból, a huszadikat későbbre tartogatja.
Vágólapra másolva!

Forrás: BMW

Hamarosan kifut az E92-es M3-as BMW, de addig is egy különleges, limitált szériás modellel próbálja fenntartani iránta az érdeklődést a cég észak-amerikai leányvállalata. A 21 ezer dolláros - körülbelül négymillió forintos - felárért kínált M3-as egyedi Frozen Black, vagyis fagyos fekete névre keresztelt fényezése a legfeltűnőbb változás.

Forrás: BMW

A különleges lakkozás mellé hozzá való - nem túl fantáziadús - fényes fekete, 19 colos GTS felniket, veséket és kipufogóvégeket kapott. Kontrasztként legalább a féknyergeket pirosra festették. Ugyanezt a mintát az utastérben is követték a fekete bőrkárpit piros varrásával. A négyliteres 414 lóerős V8-ashoz és a hozzá kapcsolt duplakuplungos váltóhoz nem nyúltak.

Forrás: BMW

Minimálisan változtattak a sportkupé menettulajdonságain, a felfüggesztést 10 mm-rel leültették és sportosabbra hangolták a menetstabilizáló elektronikát. Összesen húsz darabot gyártanak belőle, de csak tizenkilencet adnak el első körben azoknak, akik csütörtöktől felhívják a 1-800-245-4269-es telefonszámot. A huszadik autót megtartják, és egy későbbi alkalommal, valószínűleg egy patinás árverésen majd adják el.