Michelisz újra a WTCC-ben, de a szezonnyitót kihagyja

Vágólapra másolva!
Még mindig kevés konkrétumot lehet tudni Michelisz Norbert idei szerepléséről. Az biztos, hogy a határidő lejárta előtt beadták a nevezését, tehát minden bizonnyal idén is ott lesz a túraautó-világbajnokságon. A bizonytalan helyzet miatt a szezonkezdetet, a curitibai futamot biztosan kihagyja.
Vágólapra másolva!

Michelisz Norbert körül az utóbbi hónapokban nagy volt a csend, a tavalyi utolsó futamon aratott szenzációs sikere után csak bizonytalan információkat lehetett hallani. Norbi korábbi nyilatkozatában már meglebegtette, hogy csapata nagy döntés előtt áll: a Seat határozatlansága miatt minden bizonnyal autót kell váltani. Két lehetősége maradt: Chevrolet vagy BMW.

Forrás: fiawtcc.com
A pletykák szerint Norbi győzelemmel búcsúzott a Seattól

A korábbi hírek szerint valószínű, hogy az utóbbit választja, de a csapat mind a mai napig hivatalosan nem erősítette meg, hogy a Zengő Motorsport a 2011-es szezont a bajor márkával képzeli el.

Egy biztos: az idén is menni akarnak, ezért Norbit még a határidő lejárta előtt benevezték az egész szezonra. Sajnos az is biztos, hogy a jelenlegi bizonytalan helyzet miatt a magyar csapat nem lesz ott az idény első futamán, Curitibában. A Zengő Motorsport számára a második, zolderi hétvégétől kezdődhet el a WTCC-szezon, minden bizonnyal az új szabályoknak megfelelő BMW-vel.

A Michelisz Norberttel tavaly készült interjúnk itt olvasható.