Nyolchengeres muzsika a BMW-től

Vágólapra másolva!
A BMW szuperkönnyű kipufogórendszert fejlesztett azoknak a mázlistáknak, akiknek negyedik generációs M3-as BMW áll a garázsukban.
Vágólapra másolva!

Forrás: [origo]
A nálunk járt M3-ast kivittük a Hungaroringre is - még több kép a galériában, kattintson a képre!

Némileg érthetetlen, hogy miért csak most, a negyedik generációs M3-as bemutatása után négy évvel dobott piacra a bajor cég egy gyári sportkipufogó-rendszert, hiszen aki dögösebb hangot akart a nyolchengeres, 420 lóerős BMW-jéhez, már régen vett magának egyet, így nagy sorok biztosan nem állnak majd ezért a csodálatos hangú rendszerért, viszont a lényeg az, hogy már ilyen is van az extralistán.

Hallgassa meg az M3-ast az új kipufogóval közúton és versenypályán!

A fenti videó megtekintése minden autóbolond számára kötelező, fülhallgatóval, feltekert hangerővel, hiszen csak így élvezhető maximálisan a pörgős V8-as bugyborékolása és érces üvöltözése a szuperkönnyű kipufogórendszeren keresztül. A BMW állítása szerint a króm-nikkel-alumínium-ötvözetből készült kipufogó mintegy 40 százalékkal könnyebb az eredeti rendszernél, amit nagyrészt úgy sikerült elérni, hogy - a speciális ötvözetnek köszönhetően - 1,5 milliméterről 0,8-ra sikerült csökkentetni az alkatrészek vastagságát. A legnagyobb M3-as felvevőpiacon, azaz Amerikában potom 4374 dollárért, azaz közel 900 ezer forintért szerepel az extralistán a sportkipufogó, szerelési költség nélkül.