A világ legrosszabb autója a britek szerint

Vágólapra másolva!
A megbízhatatlanság szobra csak a képzelet szüleménye. A kiterjesztett garanciaszolgáltatást kínáló Warranty Direct összeállította az autót, amely minden tulajdonos rémálma lenne.
Vágólapra másolva!

Mindenki megbízható és szerethető autóra vágyik, az átfogó kiterjesztett garanciát kínáló brit Warranty Direct társaság azonban képzeletben összeállította azt az autót, amely garantáltan az őrületbe kergetné tulajdonosát, a szervizek viszont tárt karokkal fogadnák. Különösen gyorsan kopó fékjei az Audi A8-asból, kényes futóműve a BMW M3-asból, elektronikája a Renault Megane-ból, motorja pedig az MG TF-ből származna.

Forrás: [origo]

Az erőátvitelről a Land Rover Freelander váltója gondoskodna, a Seat Toledo hűtőjét építenék bele és a Seat Alhambrából való légkondicionálót kapna. A cég szerint ennek az autónak a fenntartása havonta 2300 euróba (640 ezer forint) kerülne a tetemes szervizköltségek miatt. A Monster Mk1 névre keresztelt szörny autó egy erős túlzás, melyet a cég saját statisztikája alapján állított össze, de jó példa arra, milyen váratlan kiadásokat okozhat egy-egy elhibázott konstrukciójú alkatrész.