Divatterepjáró készült a Miniből

Vágólapra másolva!
Az idei jótékonysági Life Ball rendezvényre a Dsquared divatcég készítette el saját Mini-átalakítását. A kanadai cég az eredeti háromajtós Miniből készített terepjárót.
Vágólapra másolva!

Forrás: Mini

Tizenegy éve szponzorálja a Mini az egyik legnagyobb jótékonysági rendezvényt, a bécsi Life Ballt. Minden évben felkérnek egy neves divatcéget, hogy engedjék szabadon a fantáziájukat és tervezzék meg saját Mini-variációjukat. Idén a kanadai Dsquared divatcég tulajdonosai, a Caten ikrek, Dean és Dan fogtak hozzá, hogy a háromajtós Miniből terepjárót faragjanak. A végeredmény talán jobb is lett, mint a Mini saját tervezésű terepese, a Countryman.

Forrás: Mini

A végeredmény egy látványos, bár haszontalan mini a szokásos terepes kiegészítőkkel: terepgumikkal, vadráccsal, reflektorokkal és egy pótkerékkel a csomagtartóajtón. A Red Mudder (vörös sarazó) becenevű Cooper S ajtajára a cég logója került, amely a fejtámlákon is megjelenik. Emelt hasmagassága és ráccsal védett fényszórói ellenére aligha merészkedne terepre bárki ezzel a mintadarabbal, amelyet kezdettől fogva jótékonysági célokra szántak.