A legmenőbb verdák locsolkodáshoz

húsvéti locsoló autó
Vágólapra másolva!
Kár tagadni, az autóválasztás nagyrészt a külsőségekről szól, így mutathatjuk meg a külvilágnak, hogy milyen az ízlésünk és mennyi pénzünk van mindehhez. Ez utóbbin nem tudunk segíteni, a választásban viszont igen, ezért összegyűjtöttük néhány eladó járgányt, amellyel garantáltan mi lehetünk a legstílusosabb és leghatékonyabb húsvéti locsolók.
Vágólapra másolva!

Guruló hálószoba

Négyszázezer forint szinte nem pénz ezért (a képen jobb oldalt álló) veterán korú Opelért, amely a méltán híres sárosdi tűzoltóflotta büszkesége volt egykoron. A hirdető állítása szerint remek kondiban van a mindössze 32 ezer kilométert futott jármű, amely szerintük "egyesületek részére is kiválóan alkalmas". A két paddal komfortossá tett hátsó traktust elnézegetve csak megerősíteni tudjuk ezt az állítást, egy összetartó baráti társaság számára szinte nélkülözhetetlen lehet egy ilyen guruló hálószoba, amely a locsolkodási mizéria után remekül hasznosulhat legénybúcsúk, szülinapok és egyéb kulturális rendezvények meghitt fészkeként.

Forrás: hasznaltauto.hu

IFA hatezer liter kölnihez

Ez a tartályos IFA elsősorban azok számára lehet ideális választás, akik a mennyiséget preferálják a minőség helyett, már ami a locsolásra szánt kölnit illeti. Kereken hatezer liternyi pacsulit tudunk ezzel a mohazöldre pácolt, alig 31 éves IFA-val célba juttatni. Ekkora kapacitással gyakorlatilag a fél országot elláthatjuk kölnivel, így nem árt még némi pénzt félretenni a forgalomba helyezéshez a másfél milliós vételáron felül, vagy egyszerűen alkudjuk bele a végösszegbe. Nem elhanyagolható szempont, hogy hiteles kimérőórát és lefejtőszivattyút is kapunk az IFA mellé. Így képernyőn keresztül diszkont vételnek tűnik, mindössze egy negatívum szól ellene: sem a kabinban, sem az autó közvetlen közelében nem szabad rágyújtani, és a nyílt láng használata is kockázatos.

Forrás: hasznaltauto.hu

Merci tűzoltó a sógoroktól

Nincs szégyenkeznivaló abban, hogy az alábbi, L508D/29 típusú Mercedes sógoroktól levetett darab, hiszen feltehetően nagy becsben tartották az alig 12 ezer kilométert futott kisbuszt. A 90 lóerős teljesítmény ugyan meglehetősen szerénynek mondható egy 3,8 literes dízelmotortól, pláne ha figyelembe vesszük a három tonnát meghaladó saját tömeget is, ám mindez ne tántorítson el senkit, mert ez a járgány nem a száguldozásról, hanem a biztos célba érésről szól. A megannyi duda, sziréna és kék villogó láttán szinte már látjuk is lelki szemeinkkel, hogy a - kiadós locsolkodás után - ez a vagány kisbusz különböző partik, fesztiválok és felvonulások főszereplője lesz, lenge ruhába öltözött táncoslánykákkal a tetején. Itt hívjuk fel a potenciális vevők figyelmét, hogy a gumik állapota 80 százalékos.

Forrás: hasznaltauto.hu

Garázsban tartott locsolóautó

Aki igazán komolyan veszi a locsolkodást, egyértelműen ezzel a 21 éves Liazzal jár a legjobban, mert egy kisebb települést percek alatt teljesen eláztathat vele. A Csongrád megyében fellelhető - kitűnő állapotúnak mondott - járgány mellett szól még, hogy garázsban tartották, és igény esetén új orrseprűt is adnak hozzá, amin felettébb érdemes elgondolkozni, mert bármikor jól jöhet még a későbbiekben.

Forrás: expressz.hu

Tűzpiros Mercedes Nagytőkéről

Nem kétséges, hogy a kínálat legkívánatosabb darabja az alábbi Mercedes tűzoltókocsi, amely úgy néz ki, mint egy arányosan felnagyított játékautó. A 1,5 milliós ár ne riasszon el senkit a 29 éves matuzsálemért, hiszen az eladóként szereplő Nagytőke polgármesteri hivatala ezt csak irányárnak jelölte meg, és a cserére is nyitottak. A 8+1 személyes jármű hátuljában kialakított számtalan rekesz és tároló közül egyértelműen a fülke mögötti kis "klubszoba" tűnik a leghasznosabbnak a locsolkodáshoz és az azt követő afterpartyoz.

Forrás: expressz.hu

Szippantó a kényes ügyek lezárására

Nem lehetünk mindenkivel jóban, ezért a kényes ügyek lezárására vitán felül ez a kellemesen elrozsdásodott szippantós IFA lehet a legalkalmasabb húsvét idején. Ördögi tervünk megvalósítását nagyban segítheti, hogy tömlőkkel együtt árulják a 20 éves IFA-t, amely ráadásul összkerék-meghajtású, így még az egészen elhagyatott és nehezen megközelíthető helyen élő haragosainkat is el tudjuk árasztani a tartályban felhalmozott matériával. Mindezt potom 850 ezerért.

Forrás: expressz.hu

Autó locsolópénzből

Kilóg a sorból az alábbi, Németországból behozott Opel Kadett, ám a hirdetés megkapó őszintesége miatt mégis helye van a listánkon. A szegedi eladó mindössze 39 ezer forintot kér a 26 éves autóért, amelyet szerinte locsolópénzből is meg lehet vásárolni. A pénzközpontú hozzáállás fényében megéri, sőt kell is alkudozni erre az autóra, amely méltó jutalma lehet a hosszú és fárasztó locsolkodásnak.

Forrás: hasznaltauto.hu