Egy Twingo is befért a februári gyorshajtó-rekorderek közé

Vágólapra másolva!
A rendőrség közzétette a februári gyorshajtási rekordokat: az első helyezet 215 km/órával száguldott az M7-esen. Ennél aggasztóbb, hogy sok autós kaptak jelentős sebességtúllépésen lakott területen belül.
Vágólapra másolva!

Idén február 5-én, Gödöllőn, lakott területen belül, 142 km/órás sebességgel mérték be az alábbi képen látható 7-es BMW-t, amelynek sofőrje 300 ezer forintos közigazgatási bírságra számíthat, mivel 92 km/órával lépte túl a megengedett sebességet.

Forrás: police.hu


Nem rejtette el az IFÁ-ból áradó kékeslila füst azt az autóst, akit február 8-án 139 km/órás tempóval mértek be a rendőrök Jánoshalmán, lakott területen belül. 89 km/órával lépte túl a megengedett legnagyobb sebességet, így a közigazgatási bírság összege 300 ezer forint.

Forrás: police.hu


Február 2-án, Makó belterületén rögzítette a traffipax - a megengedett 50 km/óra helyett - 130 km/órás tempóval közlekedő Audit. 80 km/óra a sebességtúllépés mértéke, a közigazgatási bírság 300 ezer forint.

Forrás: police.hu


A február havi rekorder az az autós, akit 5-én mértek be az M7-es autópályán amint 215 km/órás tempóval száguldott a megengedett 130 km/óra helyett. A februári listavezető 130 ezer forintos bírságra számíthat, mivel 85 km/órával lépte túl megengedett legnagyobb sebességet.

Forrás: police.hu



Forrás: police.hu


Tompaládony település belterületén rögzítette a traffipax február 25-én - a megengedett 50 km/óra helyett - 108 km/órával közlekedő Volkswagen Sharant. 58 km/óra a sebességtúllépés mértéke, a közigazgatási bírság 130 ezer forint.

Forrás: police.hu