Hivatalos képeken a Chrysler 200

Vágólapra másolva!
Nyilvánosságra hozta a 200 hivatalos fotóit a Chrysler, az új szedán kétféle motorral debütál.
Vágólapra másolva!

Teljesen új modellnek tűnik, valójában csak nagy frissítés és névcsere történt a Chrysler 200-nál, amely a Sebring szedán újraépítéséből született meg. Érdemes jól megnézni a négyajtóst, ezek a stílusjegyek lesznek meghatározóak a márka jövőjében, összességében inkább konzervatívnak tekinthető, mint sportosnak.

Egyszerre építkezik az újdonság a 2009-es 200C tanulmányra, de megőrizte a Sebring néhány vonását is, elölről teljesen frissnek hat, hátulról viszont erősen emlékeztet a Jaguar XF-re.


Még több fotó a galériában. Kattintson a képre!

Még idén a kereskedésekbe kerül a modell, amelynek forgalmazása két motorral indul. 283 lóerőt és 352 Nm-es csúcsnyomatékot tud a 3,6 literes Pentastar V6-os, a 2,4 literes, 173 lóerős blokk marad a kínálatban, mert a Fiat még nem tette lehetővé a MultiAir-motorok használatát.

Az erősebb változatban hatfokozatú automata váltó továbbítja az erőt az első kerekekre, a gyengébben a felszereltségi szinttől függően elavult négyfokozatú vagy az újabb hatfokozatú automata dolgozik. Teljesen átdolgozták az utasteret is, belső képeket ugyanakkor még nem mutatott a Chrysler.