Újabb képen a legújabb Volkswagen Passat

Vágólapra másolva!
A legfrissebb Volkswagen Passatról készült grafika járta be a világsajtót. Norvégiából indult, és állítólag magától a gyártól származik.
Vágólapra másolva!

A norvég Dagbladet hozta le az alábbi képet, állítólag ők egy anonimitásba burkolózó Volkswagen-kereskedőtől kapták. Ez úgy történhetett meg, hogy a gyárak általában a vásárlók és a szakújságírók hergeléséhez hasonlóan pörgetik fel saját kereskedőhálózatuk munkatársait, úgy látszik, ezúttal talán kissé túl jól is sikerült. Egy lelkes alkalmazott munkaadójának és egyben kedvenc autómárkájának belső használtra szánt dokumentumait tárta ország-világ elé.

Nem jártunk rosszul ezzel, mert így még többet megtudhatunk az új autóról. A kiszivárogtatott képen az új Volkswagenekre jellemző sötétbarnás árnyalatban szerepel a Passat, szintén az újabb generációkra jellemző, Walter de Silva által bevezetett vonalakkal megrajzolt orr-része szakít az előző generáció könnycsepp alakú lámpaformájával.

Oldalnézetből is változott a középkategóriás wolfsburgi: elődjénél sportosabb lett, új lökhárítójával szélesebbnek és laposabbnak hat. Belterébe teljesen új műszerfalat várhatunk, motorjai erősebbek és környezetkímélőbbek lesznek az aktuális trendek szerint. Először a Párizsi Autószalonon láthatjuk teljes valójában a Passatot, szeptember 30-án. Várhatóan novemberben érkezik meg limuzin és kombi kivitelben a kereskedésekbe.

Forrás: Worldcarfans