Ajándékáron kínálják a Dacia-terepjárót

Vágólapra másolva!
Nyilvánosságra hozta a magyarországi importőr az első, négykerék-hajtással is kapható Dacia árlistáját. A korábban négymilliósként emlegetett Duster összkerékhajtással is megkapható hárommillió forint alatt.
Vágólapra másolva!

Meglepően alacsony áron dobja piacra a Dustert a Renault: az 1,6 literes, 110 lóerős benzinmotorral szerelt, elsőkerék-hajtású kivitel alapváltozata 2,79 millió forintba kerül, de aki részletre venné a kocsit, 300 ezer forintos kedvezményt, és ötéves (100 ezer kilométeres futásteljesítményig érvényes) garanciát is kap, bármely hajtásláncot választja. A 200 ezer forinttal drágább, Ambiance szinthez már oldallégzsákok, tetősín is jár, és légkondicionáló is rendelhető (150 ezer forintért).

A legolcsóbb összkerékmeghajtású Duster listaára 3,29 millió forint (1.6 16V Access), az Ambiance felára itt is 200 ezer forint, színezett üvegekkel, fedélzeti számítógéppel, elektromosan állítható és fűthető külső visszapillantó tükrökkel, klímaberendezéssel 3,79 millióért kapható, a csúcsfelszereltséget jelentő Exception ára 4,02 millió forint, ehhez már bőrborítású kormány és sebességváltógomb, könnyűfém keréktárcsák, krómozott tükörházak is járnak - többek között.

A kocsi karakteréhez jobban illő dízelmotoros verzió 85 lóerősként csak kétkerék-hajtással, Ambiance szinttel kapható (3,29 millió forintért), a szintén 1.5 dCi 110 lóerős, 4x4-es változata Ambiance-ként 3,99 millió forint, az abszolút csúcsváltozat, az Exception 4,52 millió forint.

A metálfényezés minden kivitelhez 90 ezer forint, ESP - a korábbi ígéretekkel szemben - csak az erősebb dízelhez kérhető, 80 ezerért.

Forrás: Dacia

Még több Duster-fotó a galériában. Kattintson a képre!