Sportcsomag készült a Suzuki Kizashihoz

Vágólapra másolva!
A Kizashihoz készített sportcsomagot mutatott be a Suzuki a New York-i Autószalonon, a motorhoz nem nyúltak. Nem lesz hibrid változat a szedánból.
Vágólapra másolva!

Sportosabb Kizashit mutatott be a Suzuki a New York-i Autószalonon, a szedán csak külsőleg újult meg, motorjához, az Amerikában forgalmazott 178 lóerős, 2,4 literes benzineshez nem nyúltak.

A GTS és SLS felszereltséghez rendelhető csomag egyedi, 18 colos felniket, egy centivel alacsonyabb hasmagasságot és méhsejtmintás hűtőrácsot biztosít, króm betétekkel az első lökhárító alsó részén és az ajtókon. Csinos küszöbök és kipufogóvégek, valamint a csomagtartóra csavarozott diszkrét légterelő teszik teljessé a hatást, a kabinban alumínium betétek jelentek meg.

Amerikában augusztusban kerül piacra a sportos Kizashi, mellyel kapcsolatos hír még, hogy nem lesz belőle hibrid és V6-os motorral szerelt változat. Ennek oka, hogy ezekhez a változatokhoz a General Motors segítségét kellett volna kérnie a japán gyárnak, az amerikaiak azonban eladták tulajdonrészüket a Volkswagennek.