Felfrissített Infiniti G37 Európának

Vágólapra másolva!
Amerikában már pár hónapja a szalonokban van az Infiniti kívül-belül átalakított középkategóriás autója. Most az öreg kontinensre is megérkezett a 2010-es modell.
Vágólapra másolva!

A japán prémiumlimuzin orr része jobban harmonizál a kupé lendületes formájával, így jobb az összhang a modellsorozat tagjai között. A külső frissítése a szokásos recept szerint készült: új első lámpák, hűtőrács és lökhárító, valamint három új színárnyalat. Legkönnyebben a lökhárítóba áthelyezett ködlámpákról lehet könnyen felismerni a 2010-es modellt, ami jól jelzi, hogy drasztikus formai megújulás nem történt.

Az utastér ezentúl jobb minőségű anyagokból építkezik, a középkonzolt az EX és az FX modellek ihlették. Ezen kívül új kárpitszín és dekorbetét kombinációk, megújult információs és szórakoztató elektronikai rendszer a G37 kabrióból, valamint az Amerikában már elérhető fehér háttérvilágítású műszerfal jelzik a változást.

Mostantól akár iPod is csatlakoztatható a merevlemezes háttértárral is felszerelt fedélzeti szórakoztató rendszerhez, ami a Connectiviti+ változatban műholdas navigációt és Michelin Guide atlaszt is tartalmaz.

Forrás: Infiniti