Két halálos baleset történt az elmúlt nap

Vágólapra másolva!
A közutakon az elmúlt nap 24 órájában összesen 149 közúti közlekedési baleset során intézkedett a rendőrség. Ebből két baleset követelt halálos áldozatot, kilenc súlyos, 24 pedig könnyű sérüléssel járt. Ezeken felül 114 személyi sérülés nélküli, anyagi kárral járó baleset történt.
Vágólapra másolva!

Az ORFK honlapján olvasható közleményben a rendőrség lassabb körültekintőbb vezetésre figyelmeztet a havazás miatt csúszóssá vált utakon és arra is felhívja az autósok figyelmét, hogy az autópályákon és a tranzit útvonalakon jelentős forgalomra készüljenek mert a vendégmunkások szabadságra hazautaznak, továbbá a bevásárlóközpontok környékén is megnövekedett forgalom várható.

A rendőrség közleménye szerint a határátkelőhelyek felkészültek a várható forgalom lebonyolítására és a szükséges kapacitással működnek a hétvége során; ha szükséges, ideiglenes forgalmi rendet alakítanak ki a várakozások csökkentése érdekében. A határátkelőhelyeken lévő aktuális várakozási időkről az alábbi weboldalon kaphatunk napra kész információt.