Ozzy Osbourne-nak sikerült a jogosítvány

Vágólapra másolva!
Tizenkilencedik alkalommal végre sikerült a járművezetői vizsga Ozzy Osbourne-nak, a brit kemény rock 60 éves fenegyerekének.
Vágólapra másolva!

Osbourne, a Black Sabbath egykori frontembere a The Sun - a legnagyobb brit bulvárlap - hétfői beszámolója szerint elismerte: most is csak azért tudott átmenni a vizsgán, mert végre kijózanodott. Korábban többször is úgy érkezett a vizsga helyszínére, hogy vodkásüveg lógott ki a zsebéből, és a vizsgabiztos a kocsiba sem volt hajlandó beülni vele.

A veterán rocker figyelmeztette a többi járművezetőt, hogy nem lesz "vasárnapi autós", úgyhogy "mindenki jól vigyázzon".Osbourne már bizonyította, hogy nem árt az óvatosság, ha ő motoros jármű közelébe kerül. Hat éve súlyosat bukott négykerekű terepmotorjával az angliai Buckinghamshire grófságban lévő birtokán; hat bordája és a kulcscsontja tört el, egy nyakcsigolyáján pedig repedés támadt, és napokig lélegeztetőgépen tartották. Életét a birtok egyik biztonsági őre mentette meg, aki a baleset után kétszer is újjáélesztette az énekest. Osbourne már nem lélegzett és nem volt pulzusa, amikor az őr odaért hozzá.

Forrás: [origo]