Már mutogatja a VII-es Golfot a Volkswagen

Vágólapra másolva!
Minden létező eszközzel próbálja a lehető legnagyobb hírverést csapni a Golf hetedik generációja körül a Volkswagen.
Vágólapra másolva!

Nem lehet mást mondani, tökéletes szervezettséggel működik a Volkswagen marketing-gépezete, minden létező eszközzel próbálják népszerűsíteni a gyár a Golf hetedik generációját. Noha a premier még jóval odébb van, 2012-ben jelenik meg a kompakt a piacon, már most érkeznek a hírek a kategóriateremtőként emlegetett modell friss kiadásáról.

Kezdődött azzal, hogy Walter de Silva elmesélte, álmatlan éjszakákat okoz neki az új modell formaterve, hiszen most igazán nagy dobásra van szükség. Ez a nyilatkozat már kellőképpen felcsigázhatta a rajongókat, de máris itt az újabb, beszédtémát szolgáltató apróság.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=KH3u6q6GBn7ZGOTH


Az L1 filmjében nem is az L1 a legérdekesebb. 4:42-nél látható a Golf-prototípus


A Volkswagen még Frankfurtban mutatta be az új L1 promófilmjét, de egészen véletlenül most indult hódító útjára a hír, hogy a kisfilmben 4:42 percnél az új Golf makettje látható a háttérben, amint éppen két munkás dolgozik rajta. Buta hibát kár is lenne feltételezni, az akció nyilvánvalóan szándékos, hiszen a filmben látható autó egyébként is semmitmondó: azt eddig is tudni lehetett, hogy úgy kell sportosabbra húzni a vonalakat, hogy a konzervatívabb vevők megmaradjanak, ami a filmben látható, az egyelőre nem más, mint az aktuális modell apró továbbgondolása.

Laposabb szélvédő, szélesebb C oszlop, újszerű fényszórók, mégis nagyon Sciroccót idéző még az egész koncepció. De Silvának van még ideje, hogy sok ébren töltött éjszaka alatt kiizzadja a végleges formatervet.