Kiszivárgott fotókon a frissített Land Cruiser

Vágólapra másolva!
A világ számos pontján Land Cruiser Pradóként forgalmazza a Toyota a nálunk utónév nélkül ismert terepjárót, kiszivárgott fotók jelentek meg a frissített modellről.
Vágólapra másolva!

Frissítette a Toyota a Land Cruiser Pradót, amelyet Európában utónév nélkül, az Egyesült Államokban pedig Lexus GX-ként forgalmaz. Hivatalosan még nem mutatta be a japán gyár a plasztikázott modellt, ám egy kiszivárgott katalógusnak hála minden lényeges formai újdonsága világosan látható.

Új csomagolást kapott a terepjáró, friss élek látszanak a karosszérián, elejét pedig áttervezték, a fényszórók kicsit az Avensisére hasonlítanak. Nem maradtak érintetlenül a lökhárítók, a hátsó lámpák, de még a csomagtartófedél sem.

A katalógusból kiderül, hogy a frissített modellbe új műszerfal került, de a középkonzol is átalakult, a légbeömlők új helyre kerültek. Új négyküllős, multifunkciós kormányt kapott a terepjáró, a kárpitok jobb minőségűek lettek. A motorpalettáról egyelőre nincs információ, ahogy arról sem, hogy Európában mikor jelenik meg a frissített modell.