Gyári fotókon a frissített Kia Cee'd

Vágólapra másolva!
Három évvel piaci startja után a Frankfurti Autószalonon mutatkozik be a frissített Kia Cee'd, amelyről új fotók jelentek meg.
Vágólapra másolva!

Elérkezett a kötelező frissítéshez a Kia Cee'd modellciklusa, a plasztikázott ötajtós és kombi a Frankfurti Autószalonon mutatkozik be. Mutatott már hivatalos előzetest az autóról a koreai gyár, de hétfőn hivatalos sajtófotókat is nyilvánosságra hozott.

Ahogy az már korábban is kiderült, Peter Schreyer új hűtőrácsot tervezett az autóra, mely az eddigivel ellentétben fényszórótól fényszóróig nyúlik és a hosszanti csíkozással is szakít. Diszkrét táskákat kapnak a fényszórók, de nem maradtak érintetlenül a ködlámpák sem. A frissebb archoz igazították a motorháztetőt is.

Indexek kerültek a külső visszapillantókba, megújultak a hátsó lámpaburák és a lökhárító. Bent valamivel kellemesebb lett a hangulat, minimális változásokat látni a középkonzolon és műszerfalon. Műszaki újdonság a start-stop rendszer, amelyet a Kia ISG-nek nevez, a motorpaletta egyébként nem változik.